Solomon s-ar putea întoarce la primărie. Prefectul de Dolj: „Dacă nu sunt alte interdicţii voi semna ordinul de încetare a suspendării“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon s-ar putea întoarce pe scaunul de edil-şef. Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu a declarat că va semna ordinul de încetare a suspendării sale din funcția de primar al Craiovei dacă nu sunt alte interdicţii decât dreptul de a părăsi Craiova.

În jurul orei 18:30 edilul-şef se afla deja în drum spre Bucureşti, urmând să ajungă în această seară în Bănie. Prefectul de Dolj a declarat că va semna oridnul de încetare a suspendării din funcţia de primar al Craiovei abia după ce Consiliul Local îi va trimite motivaţia dată de magistraţii Curţii de Apel Galaţi.

Procedura este următoarea: motivaţia judecătorilor trebuie să ajungă mai întâi la Consiliul Local, care, în calitate de angajator, expediază mai departe Prefecturii Dolj, unde reprezentantul Guvernului în teritoriu decide, în funcţie de interdicţiile date de magistraţi, dacă primarul suspendat poate reveni în funcţie.

„Dacă în acea motivaţie nu sunt alte interdicţii în afară de cea de a nu părăsi localitate, voi semna ordinul de încetare a suspendării din funcţie“, a declarat prefectul Eugen Georgescu.

Acesta a mai spus că se bucură de faptul că Antonie Solomon a fost pus în libertate şi că aşteaptă ca acesta să îşi reia funcţia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite