Abţibilduri pe maşinile parcate ilegal în curtea Spitalului Judeţean. Angajaţii - şoferi, avertizaţi să elibereze aleea din faţa Urgenţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducerea spitalului i-a atenţionat pe angajaţi să nu parcheze maşinile în locul Ambulanţelor.
Conducerea spitalului i-a atenţionat pe angajaţi să nu parcheze maşinile în locul Ambulanţelor.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova le-a trimis tuturor şefilor de secţii hârtii prin care îi informează să parcheze regulamentar în curtea spitalului, altfel vor primi amenzi şi se vor alege cu însemne speciale pe maşini.

Directorii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova le-au trimis în această săptămână note scrise tuturor şefilor de secţie, pentru a-i atenţiona cu privire la parcatul maşinilor în curtea spitalului. "Spitalul are mai multe căi de acces, pe unde circulă şi ambulanţele. I-am informat şefii de secţii să le comunice şi colegilor să lase acele drumuri libere. Nu îi vom amenda noi, pentru că nu noi dăm amenzile ci persoanele abilitate să facă acest lucru", a declarat conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul celui mai mare spital din Oltenia.

Autocolante lipite pe maşini

Directorul medical al unităţii, doctorul Dan Tarniţă, a spus că, începând de săptămâna viitoare, angajaţii care vor parca pe aleile din faţa unităţilor cu regim special, precum Unitatea de Primiri Urgenţe, se vor alege cu autocolante pe maşini. "Încă nu e pusă în aplicare măsura, urmează acest lucru. Se vor lipi nişte abţibilduri pe maşinile celor care vor lăsa maşinile în locurile nepermise din curtea spitalului. Amenzi vor fi date în conformitate cu legea, nu noi le stabilim sau le dăm. Noi ne asigurăm că legea e respectată la spital", a precizat doctorul Dan Tarniţă.

Potrivit managerului instituţiei, Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova are peste 3.000 de angajaţi şi 300 de locuri de parcare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite