Şoferii, taxaţi cu amenzi sau lăsaţi fără permis din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii le-au luat urma conducătorilor auto care uită piciorul pe acceleraţie, în cadrul unei acţiuni efectuate împreună cu lucrători ai Biroului Drumuri Naţionale şi Europene şi Poliţiilor Băileşti şi Calafat.


Oamenii legii au aplicat sancţiuni de aproape 17.000 de lei, pentru 110 abateri de natură contravenţională, din care 74 pentru depăşirea vitezei legale. De asemenea, au ridicat şase permise auto în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Agenţii de poliţie i-au verificat şi pe şoferii craioveni, în cadrul acţiunii de conştientizare a conducătorilor auto cu privire la consecinţele nerespectării regimului legal de viteză, neportul centurii de siguranţă şi utilizarea telefonului mobil în timpul mersului fără dispozitiv de tip „mâini libere“.

Efectivele Biroului Rutier Craiova au controlat 73 de autovehicule, au legitimat 89 de persoane şi au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale normelor rutiere, valoarea acestora fiind de 4.760 lei.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite