Şoferi amendaţi cu 8.580 de lei, unul lăsat fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, pe Centura de Nord a Craiovei, la kilometrul 9, poliţiştii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au demarat o acţiune de control al transportatorilor de mărfuri periculoase.

În cadrul activităţii de ieri, oamenii legii au controlat 88 de autovehicule. 36 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, dintre care doi pentru nerespectarea timpilor obligatorii de odihnă. Sancţiunile aplicate ieri au mai adus bugetului local 8.580 de lei, iar poliţiştii au oprit şi un permis de conducere.

Aceasta este a treia acţiune de amploare pe linie rutieră în doar două săptămâni, până acum fiind controlaţi taximetrişti din Bănie, dar şi trasportatorii de persoane care circulă pe rute locale şi naţionale. Săptămâna trecută, poliţişti şi angajaţi de la Registrul Auto Român au verificat toate autobuzele care au trecut pe Bulevardul Tineretului din Craiova.

Microbuzele de la Regia Autonomă de Transport  Craiova au fost şi ele ţinta oamenilor legii şi a celor de la Registrul Auto Român. Unii şoferi au contestat constatările poliţiştilor şi au refuzat să semneze procesele verbale.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite