Craiova: Şoferi beţi, traşi pe dreapta de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Şoferi beţi, traşi pe dreapta de poliţie
Craiova: Şoferi beţi, traşi pe dreapta de poliţie

Mai mulţi indivizi care s-au urcat sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul unor autovehicule au fost traşi pe dreapta, după ce-au fost identificaţi în trafic de filtre ale ofiţerilor Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj.

Aseară, în jurul orei 00.10, Dorel V., de 38 ani, din comuna Gângiova, a fost oprit în trafic. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice şi i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pericole în trafic

Un alt craiovean, C. Robert, 20 ani, din Craiova, a fost depistat în urma implicării într-un accident minor, având o concentraţie alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe biologice şi i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru aceeaşi abatere amintită mai sus.
 
Poliţiştii de la Rutieră spun că depistează din ce în ce mai des şoferi care circulă fie beţi la volan, fie fără permis de conducere.


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite