Craiova: Şmecherii cu maşini continuă să batjocorească legile şi îşi înarmează maşinile cu săbii şi bâte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi şoferi s-au aventurat pe străzile din Bănie în maşini "echipate" cu arme, precum săbii, box-uri metalice, bâte de lemn şi bastoane telescopice. Noaptea trecută, doi conducători auto nu au mai ţinut cont de lege şi au pornit la drum, cu bâte de tip baseball bine ascunse în autoturisme.

Citeşte despre alţi şmecheri care "şi-au echipat" maşinile cu arme albe:

Şmecherii din Oltenia îşi înarmează maşinile cu săbii şi bâte de lemn

Doi tineri care se plimbau noaptea trecută pe strazile Craiovei s-au gândit să aşeze bâte de baseball chiar în portbagajul maşinilor pe care le conduceau. H. Daniel (25 de ani) nu a scăpat de poliţişti. "Obiectul a fost ridicat în vederea confiscării iar tânărului i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de port ilegal de armă albă", a declarat comisar de poliţie Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Făcea turaţii cu bâtele în spatele maşinii

De aceeaşi soartă a avut parte şi I. Emanoil (20 de ani) care ţinea o astfel de bâtă în portbagajul autoturismului, lungă de aproape un metru şi pe care poliţiştii l-au capturat pe când acesta dădea ture în plină noapte pe străzile din Bănie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite