Craiova: Şmecherii din Oltenia îşi înarmează maşinile cu săbii şi bâte de lemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima modă a oltenilor în materie de maşini este dotarea acestora cu săbii, bâte, bastoane telescopice etc. Poliţia a prins noaptea trecută doi şmecheri care aveau în portbagaje astfel de arme.

Marin B (22 de ani) se plimba în jurul orei 2.00 pe străzile Craiovei cu o maşină în care se aflau o sabie de 51 de centimetri şi un baston telescopic. Ca să fie sigur că este dotat cum trebuie, tânărul şi-a mai băgat în buzunar un  box de metal. Nu a scăpat de oamenii legii, care au reuşit să pună mâna pe el în timp util. "Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de armă albă", a declarat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj.

Bâta, băgată în portbagaj

Un alt craiovean a fost surprins de poliţişti beat la volan şi cu autoturismul "dotat" cu o bâtă groasă de lemn. Mădălin V. (22 de ani)  a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea testării alcoolemiei. Medicii au dus muncă de lămurire cu tânărul ameţit de băutură, dar nu l-au putut convinge să stea liniştit, pentru preluarea probelor de rigoare. "I-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi port fără drept de armă albă", a adăugat purtătorul de cuvânt de la IPJ Dolj.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite