Craiova: Turnul Sinucigaşilor, reabilitat de un sinucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Turnul Sinucigaşilor, reabilitat de un sinucigaş
Craiova: Turnul Sinucigaşilor, reabilitat de un sinucigaş

Cornel Axinte, fiul miliardarului Forbes din Piteşti, găsit spânzurat sâmbătă, fusese numit recent director la firma care se ocupa de renovarea Turnul Sinucigaşilor din Craiova. (GALERIE FOTO)

Băiatul miliardarului Gheorghe Axinte, găsit spânzurat sâmbătă în locuinţa din incinta firmei Argecom din Piteşti, se ocupa de una dintre lucrările de anvergură câştigate de societatea tatălui său, reabilitarea şi transformarea în parc tehnologic IT a clădirii S200 din centrul Craiovei.

image
image
image
image

Imobilul de 12 etaje a fost cunoscut în Bănie drept Turnul Sinucigaşilor, locul preferat al oamenilor nemulţumiţi care ameninţau că se sinucid.  Potrivit statisticilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, înainte de începerea lucrărilor de reabilitare în anul 2006, au fost înregistrate câteva cazuri de persoane care ameninţau că se aruncă dacă nu li se rezolvă diferite probleme. „În ultimii cinci ani, înainte de demararea lucrărilor, au fost înregistrate două tentative de suicid la S200”,a spus Amelia Căprărin, de la Biroul de presă al IPJ Dolj. Din 2006, când Universitatea din Craiova, proprietara clădirii, a parafat contractul de reabilitare cu Argecom, nu a mai fost înregistrat niciun astfel de caz în zona blocului.

image

Află de pe craiova.adevarul.ro cât a primit firma Argecom pentru a transforma Turnul Sinucigaşilor în parc tehnologic IT.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite