Craiova: Bud i-a pus gând rău lui Silviu Lung junior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Bud i-a pus gând rău lui Silviu Lung junior
Craiova: Bud i-a pus gând rău lui Silviu Lung junior

Atacantul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Bud, susţine că nu se teme de forma arătată de portarul Universităţii Craiova şi că va reuşi să-l învingă în partida directă de vineri.

După ce au stat în prima etapă, pentru că meciul cu FC Vaslui a fost amânat, medieşenii sunt decişi să debuteze cu dreptul în noul sezon, printr-o victorie cu Universitatea Craiova. Tensiunile din vestiar, pornite de la primele de obiectiv, s-au aplanat, iar acum jucătorii susţin că vor face totul pentru a învinge Ştiinţa, vineri, la Mediaş (ora 18.00).

Atacantul Cristi Bud spune că a urmărit Universitatea în meciul cu Dinamo, dar că nu s-a speriat de forţa oltenilor şi de forma arătată de Silviu Lung junior. "Nu ne-au speriat, dar am văzut încă o dată că sunt o echipă bună. Îi putem învinge. Silviu Lung este un portar foarte bun. Probabil va ajunge portarul naţionalei României, dar eu spersă fiu primul care-i dă gol în acest sezon“, a afirmat Bud, conform site-ului prosport.

Craiova poate învinge la Mediaş. Totul depinde numai de jucători, care trebuie să facă mai multe decât au făcut anul trecut“, este de părere Jerry Gane, fostul secund al Ştiinţei. Cu acesta pe bancă, Universitatea s-a impus în ambele partide cu Gaz Metan Mediaş sezonul trecut, 5-2 în deplasare şi 2-0 pe teren propriu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite