Craiova: Silviu Lung junior: „Am fost lovit şi tras“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Silviu Lung junior: „Am fost lovit şi tras“
Craiova: Silviu Lung junior: „Am fost lovit şi tras“

Rezultatul meciului dintre FC Timişoara şi Universitatea Craiova, scor 1-1, a fost fost stabilit de o fază confuză în care arbitrul a validat un gol după ce portarul Silviu Lung junior fusese faultat în careul de şase metri.

Portarul Ştiinţei a explicat ceea ce s-a întâmplat la faza golului primit. „Am primit o lovitură destul de urâtă şi îmi pare rău că arbitrul nu a observat. A fost fault clar. Regulamentul spune că portarul nu are voie să fie incomodat în careul de şase metri. Eu nu numai că am fost incomodat, am fost şi lovit şi tras. Am prins mingea, iar apoi am fost lovit tare. Îmi pare rău că din această cauză am primit gol şi nu am putut să venim cu cele trei puncte de la Timişoara. Este păcat că o eroare de arbitraj ia din munca unei echipe. Egalul este totuşi un nou început pentru noi, am practicat un joc bun şi meritam să ne întoarcem cu cele trei puncte. Sperăm să învingem în meciurile următoare“, a declarat Silviu Lung junior pentru site-ul oficial al clubului.

Pe de altă parte, mijlocaşul Eugen Trică s-a arătat deranjat că Universitatea pierde puncte prea uşor. „Uitaţi-vă cum pierdem punctele! La Iaşi trebuia să câştigăm, cu Rapidul am primit un gol din offside, iar acum din nou ratăm aiurea victoria. Univeristatea Craiova e cea mai frumoasă echipă din România, să nu-şi bată nimeni joc de ea, arbitrii ar face bine să ne lase în pace. Bine că am făcut copii devreme, dacă Mera mă lovea mai sus cine ştie ce păţeam. De ce e aşa de lăudată Timişoara? Cu Şahtior s-a apărat, suntem clar peste ei. Mă uit şi la fraţii Karamian, văd că au început să înjure în româneşte. Nu pot să-şi vadă de treaba lor?“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite