Cristescu: „Sper să ne întoarcem neînvinşi de la Urziceni“. Vezi ce le transmite oficialul Craiovei lui Dinamo şi Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, care a împlinit, vineri, 40 de ani, a declarat că îşi doreşte ca echipa olteană să câştige un trofeu în acest an, Cupa României.

Îmi doresc ca în sferturile Cupei României Universitatea să întâlnească, pe teren propriu, formaţia Dinamo. O dată pe an, au şi ei parte de o atmosferă cum este la noi. Pe Steaua mi-aş dori să o întâlnim în următoarea fază, în semifinale, să îi eliminăm pe rând. Cea mai mare dorinţă a mea este de departe câştigarea campionatului în viitorul cât mai apropiat“, a spus Cristescu pentru site-ul clubului.

Referitor la partida de luni, cu Unirea Urziceni, din etapa a XIII-a a Ligii I, Silvian Cristescu a apreciat că un rezultat de egalitate ar fi bun.

"Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, luni, la Urzicenui. Unirea a învins şi Steaua, şi Dinamo acasă, va fi şi acolo un teren asemănător cu cel de la Târgu Jiu. Sper să ne întoarcem de acolo neînvinşi. Mi-aş dori foarte tare să câştigăm, dar şi un punct ar fi un rezultat bun", a mai spus preşedintele Universităţii Craiova.

Este un dezavantaj ca jucăm vineri cu Oţelul, dar aşa s-a hotărât, trebuie să ne supunem programării stabilite de LPF. Să privim, totuşi, şi partea bună, când am jucat luni şi vineri am câştigat, cu Vaslui am jucat sâmbătă şi ne-au bătut“, a încheiat Cristescu.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite