Silvian Cristescu: "Craiova nu mai are modele pentru că ele sunt vândute"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedintele al Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat că oltenii nu mai au modele pentru că sunt vândute în Bucureşti. Acesta a participat la un amical al "Craiovei Maxima" în compania celor de la Progresul Caracal, liga a III-a.

"Craiova nu mai are fotbalişti, nu mai are modele, pentru că atunci când este unul care ar trebuie să fie model, el este vândut către echipe din Bucureşti", a spus Silvian Cristescu, făcând aluzie la transferul recent al jucătorului Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua.

Meciul de la Caracal, la care au asistat aproximativ 500 de spectatori, a fost câştigat cu scorul de 3-0 de foştii componenţi ai Craiovei Maxima, prin golurile reuşite de Cristescu, Bâcu şi Ciurea.

Din echipa Craiova Maxima au făcut parte: David - Iliescu, Tilihoi, Mohora, Victor Cojocaru - Donose, Ciurea, Dănuţ Bica, Marius Iordache - Cristescu, Bâcu. Au mai jucat Emil Săndoi, Vancea, Calafeteanu, Samir Zamfir. Antrenori au fost Nae Ungureanu şi Nicolae Negrilă.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite