Şi-au pierdut unicul copil în apele Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul de 13 ani plecase la grătar cu familia şi prietenii, pentru a sărbători Sfânta Maria, pe malul râului.Cristian Vrăbiescu a intrat în apă împreună cu o fetiţă, fără ca niciunul dintre ei să ştie să înoate

Micuţul venise pe malul Jiului pentru a petrece onomastica unei vecine. În timp ce părinţii sărbătoritei puneau carnea pe grătar, cei doi copii au intrat în Jiu să se răcorească. Apa în zonă este foarte adâncă, iar într-o clipă de neatenţie cei doi au fost luaţi de curenţi. Un bărbat care se afla pe mal a sărit în apă şi a reuşit să o salveze doar pe fetiţă. Părinţii băiatului de 13 ani au leşinat în momentul în care au aflat că unicul lor copil, care este înfiat, a decedat. „Mămică, m-ai lăsat singură. După ce o să te înmormântez, eu mă omor. Nu am pentru ce să mai trăiesc. Tu erai lumina ochilor mei, pentru tine trăiam. De ce, Doamne, l-ai luat, că era un boboc, nu a făcut rău nimănui“, jelea mama lui Cristian.

Salvatorul şi-a pierdut sora tot în apele Jiului

Bărbatul care a reuşit să o salveze pe prietena lui Cristian a declarat cu lacrimi în ochi că nu a mai putut să îl prindă de mână şi pe băiat. „Am scos fetiţa la suprafaţă. Era în stare de şoc, dar respira. Pentru Cristian nu am putut face nimic. Ştiu ce înseamnă să pierzi pe cineva în apele Jiului, sora mea s-a înecat tot aici“, a spus salvatorul fetiţei.

Pompierii au căutat trupul neînsufleţit al copilului câteva ore bune. În această dimineaţă au reluat căutările şi l-au găsit. „ Apa este foarte adâncă, iar operaţiunea a fost una destul de grea. Trupul băiatului a fost scos la suprafaţă astăzi“, a spus Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj. 
     
Fetiţa care a fost salvată de la moarte a primit îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite