Şi-a ucis sora cu 40 de lovituri de cuţit. În urmă cu şapte ani şi-a omorât şi mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Gurgui, în vârstă de 34 de ani, din comuna doljeană Bârca şi-a ucis luni seara sora. Bărbatul, care este bolnav psihic, s-a năpustit asupra victimei fără motiv şi a înjungiat-o de 40 de ori.

Tribunalul Dolj au numărat, iniţial, peste 20 de lovituri de cuţit, însă ieri, la autopsie, medicii legişti au stabilit că bărbatul a înjunghiat-o  pe victimă cu peste 40 de lovituri. Vecinii au declarat că agresorul era tot timpul violent şi îşi agresa zilnic familia. De fiecare dată îşi ameninţa sora că o va ucide, iar după aceea se va sinucide şi el. În urmă cu şapte ani, Constantin Gurgui şi-a omorât  mama şi a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Poiana Mare, apoi a fost transferat la Socola, de unde sora lui l-a luat acasă, pe propria răspundere.

Vecinii criminalului au mai declarat că în seara crimei, între victimă şi agresor a izbucnit un adevărat scandal. Mrina Gurgui era îngrijorată de faptul că fratele ei nu urma tratamentul prescris de medic.

Procurorii au precizat că şi de această dată bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ când şi-a ucis sora.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite