Şi-a lovit în cap cu o bâtă concubina până a căzut la pământ. Nu a fost de ajuns că victima zăcea într-o baltă de sânge că a înjunghiat-o şi în zona inimii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Cojocaru, din comuna doljeană Drănică, şi-a ucis concubina în vârstă de 67 de ani, după care a spălat-o de sânge şi a aşezat-o în pat. Teribila crimă a fost descoperită vineri dimineaţa de către un văr al agresorului.

Criminalul şi-a lovit victima cu o bâtă în cap, după care a înjunghiat-o în zona inimii. Vecinii au declarat că au auzit ţipete în locuinţa celor doi, însă le-a fost frică să intervină „Ei mai tot timpul se certau. Amândoi consumau băuturi alcoolice,  după care se băteau. Am auzit şi noi că şi-a omorât concubina. Doamne fereşte de aşa ceva“,a  spus un localnic.

Criminalul nu a recunoscut nimic

Petre Cojocaru a fost reţinut imediat şi dus la audieri, însă nu a recunoscut absolut nimic. El le-a spus poliţiştilor că şi-a găsit concubina moartă în casă. A încercat să strângă toate urmele, a dus covoarele pline de sânge în pod şi a spălat victima.

Oamenii legii au stabilit că cel care a omorât-o pe Gheorghiţa Miercure este chiar Petre Cojocaru. Agresorul a primit mandate de arestare pentru 29 de zile şi este acuzat de omor şi riscă să îşi petreacă următorii 15 ani în spatele gratiilor.

Criminalul a suferit o depresie în momentul în care şi-a pierdut familia anul trecut. Vecinii spun că de atunci a căzut în patima alcoolului. Fiul agresorului a fost omorât de doi albanezi, iar soţia acestuia a murit în Italia în urma unui cutremur.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite