Craiova:Distracţie cu ponei Shetland, la Cârcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Distracţie cu ponei Shetland, la Cârcea
Craiova:Distracţie cu ponei Shetland, la Cârcea

Un oltean a investit peste două milioane de euro într-un parc de distracţii pentru copii şi adulţi.În timp ce micuţii se plimbă cu animalele aduse din Olanda, părinţii se pot relaxa savurând o cafea la terasă.

Cătălin Radu este unul dintre oamenii de afaceri care a făcut avere în ţară şi în străinătate. Bărbatul a vrut să aducă în Oltenia un strop din ceea ce a văzut în Statele Unite ale Americii, ţară al cărei cetăţean este. Anul trecut a pus pe picioare o fermă cu animale, unde copiii pot să se plimbe cu poneii aduşi direct din Olanda. În timp ce copiii se simt bine în parcul de distracţii, părinţii pot să savureze liniştiţi o cafea la terasă. „Eu sunt român get beget. După cum vedeţi steagul ţării noastre stă la loc de cinste aici. M-am gândit serios să fac ceva şi pentru ai mei din Cârcea, aşa că le-am adus un strop de distracţie, aşa cum fac americanii“, a spus Cătălin Radu.

Poneii, cinci la număr, care nu au mai mult de o jumătate de metru, sunt ieşiţi din comun. Arată ca în poveştile bunicilor, au diferite culori şi sunt cuminţi şi iubitori.  „Animalele s-au acomodat destul de bine la noi aici. La început a fost greu, până ne-am dat noi seama cum trebuie să îi îngrijim. Nu sunt pretenţioşi la mâncare şi s-au obişnuit cu oltenii“, spune George Andronache, îngrijitorul poneilor. Unii chiar au făcut pui. Bubu, preferatul tuturor, s-a născut la Cârcea. Părinţii lui sunt olandezi, dar el este iute ca un oltean.

Citeşte în „Adevărul de Seară“, de astăzi cum a reuşit un oltean să facă avere peste graniţă

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite