Sentinţa în cazul Dinu scoate la suprafaţă bâlbâielile din justiţie: "Copilul meu a fost înjunghiat şi făptaşul nu a păţit nimic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla numele femeii al cărei băiat a fost înjunghiat.
Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla numele femeii al cărei băiat a fost înjunghiat.

Două persoane din judeţul Dolj, care au aflat din cotidianul Adevărul de Seară despre sentinţa dată în cazul lui Ionuţ Dinu, au venit la redacţie pentru a-şi relata dramele. Oltenii spun că justiţia şi-a bătut joc de ei, pentru că sunt amărâţi.

O femeie din localitatea Ghindeni ne-a povestit, în această dimineaţă, drama prin care a trecut anul trecut, când fiul său a fost înjunghiat în faţa discotecii. Medicii au spus că victima a scăpat ca prin minune. Olteanca ne-a spus că cel care a înfipt cuţitul în băiat, exact în partea inimii, a fost pus în libertate. "Copilul meu putea muri. Cum se poate  ca derbedeii, care nu au frică de nimic, să scape aşa uşor de pucărie, chiar dacă fac crime?", s-a întrebat femeia, şomeră.

Rămâneţi pe craiova.adevarul.ro  pentru a afla cine sunt cele două persoane care spun că judecătorii din România "se fac frate cu duşmanul, numai să le pice în mână ceva", şi pentru a citi poveştile acestora.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite