Senseiul lui Nuţu Cămătaru nu a fost eliberat din închsioare. Liderul mafiot rupea mâinile victimelor şi le zdrobea degetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilian Ştefan a fost arestat pentru fapte de violenţă grave
Emilian Ştefan a fost arestat pentru fapte de violenţă grave

Emilian Ştefan şi luptătorul K1 Romeo Beznea au fost condmnaţi la 7 ani de închisoare şi respectiv 3 ani de închisoare în luna martie a acestui an. Sentinţa dată de Tribunalul Dolj nu a fost definitivă, iar cei doi au făcut recurs la Curtea de Apel din Craiova.

La începutul acestei luni sensesiul lui Nuţu Cămătaru şi  luptătorul K1 au cerut să fie eliberaţi sub control judociar. Cererea le-a fost respinsă, iar cei doi au rămas în continuare în spatele gratiilor. Emilian Ştefan şi Romeo Beznea sunt acuzaţi de cămătărie, şantaj, lipsire de libertate şi infracţiuni cu violenţă extremă.

Le zdobea degetele cu ciocanul victimelor

Antrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru, Emilian Ştefan, zis "Emil de la Viena", a fost arestat anul trecut în luna kmartie pentru constituirea unui grup infracţional. Emilian Ştfean îşi ducea victimele în pădure şi le punea să îşi sape groapa. Le zdobea degetele cu ciocanul, iar astfel reuşea să obţină de la ele tot ce dorea.

Tribunalul Mehedinţi i-a condamnat pe cei doi la închisoare cu executare, însă Emilian Ştefan şi Romeo Beznea au făcut recurs. Procesul s-a mutat la Curtea de Apel din Craiova, iar următorul termen în proces va avea loc pe data de 29 august.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite