Şeful clanului „Mîndria“ s-a predat.Enriko Constantinescu a fost arestat după ce a distrus un local din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Enriko Constantinescu este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri
Enriko Constantinescu este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri

Enriko Constantinescu, cunoscut drept unul din capii lumii interlope din Craiova, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. De-a lungul anilor Enriko a fost implicat în numeroase scandaluri stradale. Temutul interlop s-a prezentat singur la Judecătoria Craiova, după ce a fost căutat de oamenii legii timp de patru zile.

UPDATE, ora 17.00/ Enriko Constantinescu şi oamenii lui rămân în arest. Magistraţii Tribunalului Dolj le-au respins cererea de eliberare sub control judiciar.

Temutul interlop din clanul „Mîndria“ a distrus un bar din plin centrul oraşului pe data de 22 decembrie. Enriko Constantinescu a mers împreună cu alte cinci persoane în local, unde au băut bine până spre dimineaţă. La un moment dat acesta a devenit nervos şi i-a luat la bătaie pe cei cu care se afla la masă. După ce a spart tot ce i-a ieşit în cale a plecat liniştit către casă. Poliţiştii au reuşit să îi identifice şi pe restul scandalagiilor, după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele video . Marian Surdu, Dragoş Teodor Constantinescu şi Valentin Ancuţa au fost deja arestaţi, iar ieri Judecătoria Craiova a emis mandat de arestare şi pe numele lui Enriko Constantinescu şi Paul Florin Ciovică „Sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri. Cinci persoane au fost deja arestat “, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Şeful poliţiei demis din cauza interlopilor

Enriko Constantinescu a mai fost implicat într-un scandal cu focuri de armă, care a  avut loc chiar în faţa Curţii de Apel din Craiova, în anul 2008. Ţiganii din clanul Pară s-au războit atunci cu oamenii lui Enriko. Rromi i-au declarat război temutului interlop din clanul „Mîndri“, după ce nu au fost lăsaţi să intre într-un local din oraş. În urma răfuielii şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Georgel Enescu a fost demis. 

Oamenii legii l-au mai reţinut câteva ore pe Enriko Constantinescu tot în anul 2008, după ce a făcut un scandal într-un alt local din Craiova. A refuzat să părăsească barul, deşi patronul îl rugase.A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a calma spiritele. Temutul interlop a fost însă lăsat să plece acasă, însă a fost amendat  pentru că a refuzat să se legitimeze.

Craiovenii care s-au aflat pe data de 22 decembrie localul în care Enriko Constantinescu a făcut scandal, au declarat că acesta s-a enervat din senin „I-a luat la bătaie pe cei cu care se afla, iar de aici la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas „ S-au lovit între ei“, a spus un martor“  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite