Craiova: Şedinţă publică pentru titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Şedinţă publică pentru titularizare
Craiova: Şedinţă publică pentru titularizare

Candidaţii care vor să predea şi-au ales un post în funcţie de nota obţinută, dar şi de preferinţe. Unii  profesori au plecat acasă dezamăgiţi, pentru că nici anul acesta nu au reuşit să se titularizeze.

Bătălia cea mare în acest an s-a dat pentru un post la istorie. Au fost scoase la concurs două locuri şi s-au înscris 144 de persoane. „Peste 2.400 de profesori s-au înscris la examenul de titularizare. Mulţi dintre ei nu au obţinut nota 7 şi au făcut contestaţie. În urma recorectării lucrărilor ,17 profesori au primit cu un punct mai mult. Astăzi se face repartizarea pentru posturile la care vor să predea. Majoritatea au optat pentru instituţiile unde au fost suplinitori“, a spus Florea George, inspector şcolar adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.

Candidaţi cu note mari, rămaşi fără post


Claudia Gheorghiţă are 27 de ani şi a obţinut la titularizare media 8,60, la fel ca şi Mădălina Boleanu. Comisa a decis să se facă o departajare în funcţie de media obţinută la licenţă. „Nu mi se pare normal acest lucru, de ce nu s-a luat în calcul şi nota de la master. Pe fişa pe care am completat-o la înscriere scria că  departajarea se face în funcţie şi de dizertaţie. Acum nu am altceva de făcut decât să mă duc din nou ca suplinitor“, a spus Claudia Gheorghiţă.

Citete în „Adevărul de Seară“, de astăzi ce spun profesorii care au obţinut în acest an post de titular

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite