Se dă startul la reduceri în magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine se dă startul sezonului reducerilor la magazinele din Bănie. Până în acesta moment, la Primăria Craiova au fost depuse cinci notificări cu privire la soldări. Potrivit legislaţiei în vigoare, magazinele au voie să recurgă la vânzări de soldare de două ori pe an: în perioada 15 ianuarie - 15 aprilie, pentru sezonul toamnă-iarnă, şi în intervalul 1 august - 31 octombrie, pentru sezonul primăvară-vară.

Comercianţii sunt obligaţi să anunţe la primăria cu 15 zile înainte cu privire la produsele care urmează să fie reduse şi preţurile care vor fi aplicate „Până în prezent, la Primăria Craiova au fost depuse cinci notificări cu privire la soldări. Respectivele firme au anunţat soldări la produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte“, a declarat Florin Lobdă, consilier imagine şi comunicare la Primăria Craiova 

Firmele din Bănie recurg la reduceri şi promoţii. Majoritatea magazinelor din Craiova au afişat în vitrine că au reduceri substanţiale de până la 70% „Din păcate acuma nu mai găseşti decât mărimi mari. M-am uitat aşa puţin şi nu am văzut ceva să îmi placă, iar preţurile nu sunt aşa mici“, a spus Ionela Cârstea.

Comercianţii susţin că articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte în această perioadă sunt pentru orice buzunar „O pereche de bocanci costă acuma 150 de lei. Nu este foarte mult în condiţiile în care sunt şi de piele. Noi sperăm să vindem aproape toată marfa. Am redus preţurile cu până la 70%“,a spun o vânzătoare.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite