Se caută directori de departamente, în Universitatea din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea din Craiova primeşte de astăzi şi până pe 13 septembrie candidaturi pentru funcţia de director de departament, constând în prezentarea unui proiect managerial.

Joi va fi supus aprobării Senatului universităţii şi proiectul privind metodologia de organizare a alegerilor. Cei care şi-au propus să intre în această cursă nu trebuie să aibă legături directe de rudenie cu membrii departamentului.

„Până nu va fi publicată în Monitorul Oficial noua structură a Universităţii din Craiova vom merge tot pe vechea structură“, a precizat Cristiana Teodorescu, directorul Departamentului Calitate şi Imagine din Universitate. Alegerea directorilor de departamente şi a consiliilor acestora va avea loc în perioada 15 – 21 septembrie.

Candidaţii vor fi selectaţi prin votul membrilor departamentelor.

Dacă două persoane se vor afla la egalitate, atunci vor fi reluate alegerile. Senatul Universităţii a decis pe 14 iulie 2011 ca, prin fuzionare, din 16 facultăţi să rămână 11. Facultatea de Ştiinţe Exacte s-a format din unirea celor de Matematică, Informatică, Fizică şi Chimie, iar Facultatea de Teologie a inclus Istoria şi Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite