Craiova: Scuterul l-a condus spre moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Scuterul l-a condus spre moarte
Craiova: Scuterul l-a condus spre moarte

Tragedia a avut loc aseară în dreptul localităţii Giorocul Mare, când un tânăr de 20 de ani a intrat cu viteză într-un cap de pod şi a sfârşit izbit de caldarâm.

Viteza excesivă, neatenţia, dar şi lipsa de îndemânare i-au fost fatale tanarului. Din câte se pare, acesta s-a luat la întrecere cu un alt prieten pe drumul ce leagă localităţile Castranova şi Bratovoieşti. La un moment dat, a pierdut controlul scuterului şi a intrat în plin într-un cap de pod, sfârşind sub ochii prietenului său. Acesta din urmă a fugit speriat de la locul accidentului.
„Eram în casă la televizor când am auzit o bubuitură. Am ieşit afară şi am văzut scuterul în şanţ. Băiatul avea o gaură în frunte aşa că nu am mai avut ce să îi facem. Am mers doar şi i-am aprins o lumânare”, povesteşte şocat Ion Stângă, martor al accidentului.

Sătenii au chemat poliţia şi ambulanţa care au venit la faţa locului pentru a constata decesul. „Un tânăr de 19 ani care circula cu viteză pe drumul spre Bratovoieşti, a pierdut controlul scuterului şi s-a izbit de un pod. Impactul a fost fatal şi moartea a survenit în câteva clipe”, a declarat subinspector. Alin Apostol, ofiţer al Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj.

Familia tânărului este încremenită de durere. Peste numai două zile, împlinea 20 de ani şi urma să aibă parte de o petrecere mare. Tânărul îşi dorea să obţină şi permisul de conducere, dar ieri a picat testul şi era foarte supărat. Chiar de ziua lui, băiatul va fi condus pe ultimul drum.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite