VIDEO Scandal aseară la Spitalul Judeţean din Craiova. Medicii la un pas să fie bătuţi de mai mulţi ţigani, care au fost nemulţumiţi de modul cum sunt trataţi doi copii arşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Micuţii în vârstă de doi şi şapte ani au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova cu arsuri grave pe 50% din suprafaţa corpului.

UPDATE, ora 10.00: Alături de copii lor au ajuns aseară la spital şi parintii cu arsuri grave după ce soba din casa unde locuiau a explodat. Rudele victimelor au povestit că unul dintre copii a aruncat cu motorina in soba, iar astfel s-a produs deflagraţia „Suntem rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire în privinţa celor doi copii“, a spus Corneliu Sabetay, şeful secţiei chirurgie pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.  

Părinţii micuţilor au suferit şi ei arusri grave pe corp, dar medicii sunt optimişti în privinţa şanselor de supravieţuire.

Rudele copiilor s-au strâns imediat în curtea spitalului, unde au făcut un adevărat circ. S-au îmbrâncit cu angajaţii unităţii spitaliceşti, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a aplana conflictul.

VIDEO

Din cauza arusrilor suferite micuţii au fist transportaţi de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti „ Minorii prezintă arsuri de gradul 2A Şi 2B la nivelul fetei, gâtului, scalpului şi mâinilor”, a declarat Cristina Geormăneanu, medic în cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.

Copiii au ajuns la spital în urma unui incendiu. Poliţiştii au rămas aseară în zonă pentru a asigura liniştea şi ordinea publică.

Vom reveni cu amănunte!

Stai pe craiova.adevarul.ro să vezi video cu scandalul de aseară din curtea Spitalului Judeţean din Craiova

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite