Craiova: Scad dobânzile, dar nu pentru toţi- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Scad dobânzile, dar nu pentru toţi- revista presei locale
Craiova: Scad dobânzile, dar nu pentru toţi- revista presei locale

Ziarele craiovene tratează pe larg problema dobânzilor la credite, dar şi subiectul rapoartelor de activitate ale comisiilor din Consiliul Local.

Dacă banca nu v-a scăzut dobânda, mergeţi şi solicitaţi un nou desfăşurător. Unităţile bancare motivează că nu-şi permit financiar să anunţe toţi clienţii de reducerea dobânzilor. Nici persoanele care au contractat în trecut credite bancare cu dobândă fixă nu vor beneficia de reducerile substanţiale ale dobânzilor de referinţă ROBOR (la lei) şi EURIBOR (la euro). Analiştii spun că în viitorul apropiat dobânzile vor scădea şi mai mult. Mai multe amănunte despre acest subiect puteţi citi în Gazeta de Sud.

Administraţia locală, în epoca rapoartelor de activitate, titrează azi în paginile sale cotidianul Ediţie Specială. După ce primarul, viceprimarii şi o parte a consilierilor locali şi-au depus la Primărie rapoartele individuale de activitate, edilii au trecut la raportările în grup. Membrii Comisiei juridice a Consiliului Local sparg gheaţa şi fac public raportul de activitate pe primul an de mandat, documentul fiind întocmit de preşedintele Teodor Radu.

Discuţii preliminare pentru realizarea depozitului de legume-fructe de la Dăbuleni, informează azi cotidianul Cuvântul Libertăţii. Discuţiile avute în cadrul întâlnirii de ieri de la Dăbuleni au gravitat în jurul neajunsurilor pricinuite de lipsa unui loc de depozitare a mărfii, în care oamenii să-şi poată prezenta producţia în condiţii cât mai bune. În acest sens, edilul din Dăbuleni a mărturisit că le va acorda producătorilor tot sprijinul necesar, fiind deschis la orice discuţie şi acţiune care îi poate avantaja pe cei în cauză.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite