Craiova: Crima Satanistă din Rovine- A vrut să o înjosească şi să îi arate cine este şeful

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faptul că şi-a ucis iubita, după care a transportat-o într-un sicriu în pijamale, arată că a vrut să o înjosească şi să îi demonstreze cine este şeful", cred psihologii.

Criminalul avea probleme psihice din tinereţe


Claudia Măciucă, psiholog crede că bărbatul trăia o adevărată dramă. Faptul că nu a discutat cu nimeni despre problemele pe care le avea artă că era o persoană introvertită.„Muzika punk pe care o asculta era pentru criminal un refugiu. Exista posibilitatea ca şi din cauza boalii de care suferea să cadă în depresie. Este clar că a vrut să îi arăte iubitei cine este şeful, ţinând cont de modul cum a ucis-o“, a spus psihologul.


Criminalul riscă să îşi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor. Este acuzat de omor calificat.

Rămâi pe craiova.adevărul.ro şi află ce a vrut să facă Nicul Palici înainte să fie operat

image
image
image

.........................................................................................................................................................................................................................

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite