Craiova: Emil Săndoi crede în victoria oltenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Emil Săndoi crede în victoria oltenilor
Craiova: Emil Săndoi crede în victoria oltenilor

Antrenorul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, va fi prezent diseară la meciul Craiovei cu Rapid şi crede că alb-albaştrii au forţa să învingă echipa giuleşteană.

Emil Săndoi consideră că absenţele rapidiştilor nu vor fi un avantaj pentru Ştiinţa, Viorel Hizo având jucători de perspectivă care i-ar putea înlocui pe cei indisponibili. „Rapid are absenţe importante, dar să nu uităm că are un lot valoros. Ioniţă este un jucător bun, pe care îl am în vizor pentru echipa de tineret. Fotbaliştii Ştiinţei nu trebuie să meargă pe ideea că vor avea un meci uşor astăzi“, a declarat Emil Săndoi.

În privinţa meciului din această seară, Săndoi a spus că oltenii se pot impune datorită jocului bun arătat pe teren propriu. „Va fi o partidă grea pentru Universitatea, dar sunt convins că va câştiga. Mihai Costea ar avea nevoie de un gol pentru a-şi reveni după ratarea din partida de la Iaşi şi cred că-l poate marca diseară“, a precizat Săndoi, care vede Craiova şi Rapid în primele cinci echipe din campionat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite