VIDEO Săltaţi de poliţişti pentru trafic de persoane, exploatare sexuală şi cerşetorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei mehedinţeni din comunele Gruia şi Vrata  au ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore, iar o doljeancă, din localitatea Poiana Mare, a primit interdicţie de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei patru sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor: iniţierea sau constituirea ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui grup, în vederea săvârşirii de infracţiuni şi trafic de persoane. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă până la 15 ani de închisoare.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul inculpaţilor, oamenii legii au ridicat în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri ce atestă transferuri monetare efectuate, precum şi fotocopii ale unor documente de identitate ale altor persoane despre care există indicii că au participat la comiterea infracţiunilor.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în cursul anului 2009, membrii grupării au racolat mai multe tinere pe care le-au exploatat sexual în Italia. De asemenea, victimele erau obligate şi la practicarea cerşetoriei. Suspecţii reuşind, astfel, să câştige în mod ilicit peste 20 de mii de euro“, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.



Pe urmele suspecţilor au pornit ieri poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova sprijiniţi de lucrători din cadrul S.C.C.O. Mehedinţi, I.P.J. Dolj şi Mehedinţi şi cu procurori D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite