Salariaţii României, ajunşi la capătul răbdării, vor picheta vineri casele parlamentarilor aflaţi la putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salariaţii de la stat merg mai departe, încercând să forţeze intrarea în „puşculiţa” Guvernului. Cele cinci confederaţii sindicale din România BNS, ALFA, PSDR, CNSLR -Frăţia şi Meridian au hotărât să picheteze vineri sediile partidelor de guvernământ PD-L, UNPR, UDMR şi, totodată, casele parlamentarilor români de la putere.

"În zilele de 15 şi 22 octombrie, conform programului stabilit de cele cinci confederaţii sindicale , vor avea loc proteste. Cele cinci confederaţii din judeţe vor picheta sediile partidelor de guvernământ şi locuinţele parlamentarilor aflaţi la putere din fiecare judeţ", a declarat Victor Peţa, liderul BNS filial Dolj. Cap de afiş pe lista sindicaliştilor doljeni este sediul PDL Dolj, în faţa căruia sunt aşteptaţi la ora 12.00 peste 300 de oameni să protesteze împotriva acţiunilor Guvernului.

Victor Peţa a mai precizat că aceste două acţiuni vor fi urmate de un miting de mare amploare care va avea loc în Bucureşti la sfârşitul lunii octombrie.

Craiova: Tranzacţiile prin Trezorerie sunt blocate. Sute de funcţionari publici se alătură protestului finanţiştilor

Craiova: Angajaţii de la Finanţele Publice din Dolj: „Câştigăm 100 de euro pe lună. Cine poate trăi cu 400 lei pe lună? Ruşine! “

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite