Craiova: Săceanu revine în Bănie ca adversar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Săceanu revine în Bănie ca adversar
Craiova: Săceanu revine în Bănie ca adversar

Fostul mijlocaş al Ştiinţei este anunţat ca titular în echipa Gloriei Bistriţa la meciul de mâine, de pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Pentru Robert Săceanu acesta este primul său meci în Bănie în calitate de adversar al Universităţii Craiova. „De când am ajuns la Gloria Bistriţa mă gândesc la meciul cu Universitatea şi la cum mă voi simţi. Nu pot să îmi imaginez ce voi simţi, va fi extrem de ciudat pentru mine. Am jucat contra Craiovei un amical cu Gloria la Buzău, dar oficial niciodată, mai ales pe «Ion Oblemenco». Sunt convins că publicul nu mă va fluiera, am dat totul pentru Universitatea, am promovat şi am avut perioade bune acolo. Sigur, suntem jucători profesionişti şi trebuie să dăm sută la sută pentru echipa care ne plăteşte, dar astfel de partide sunt greu de jucat“, a afirmat Săceanu, conform editie.ro.

Fotbalistul de 26 de ani a evoluat trei sezoane la Ştiinţa (2005-2008), dar nu a mai intrat în planurile lui Nicolo Napoli, fiind împrumutat mai întâi la Gloria Buzău, iar apoi la CSM Vâlcea.

Săceanu a semnat în această vară cu Bistriţa din postura de liber de contract, la gruparea ardeleană întâlnindu-se cu alţi trei foşti alb-albaştri, Mădălin Ciucă, Csaba Borbely şi Gabriel Velcovici. Ultimul are şi el şansa mâine să-şi înfrunte fosta echipă, el fiind titular şi în duelurile directe din sezonul trecut.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite