Craiova: Ştiinţa, antrenament reuşit cu SV Wacker

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa, antrenament reuşit cu SV Wacker
Craiova: Ştiinţa, antrenament reuşit cu SV Wacker

Directorul executiv al clubului, Dan Stălinescu, spune că amicalul de aseară al Universităţii Craiova şi-a atins scopul. Alb-albaştrii au remizat, 2-2, cu nemţii de la SV Wacker Burghausen (Liga a III-a), în primul joc de verificare din Austria.

Conducătorul delegaţiei oltene, Dan Stălinescu, a catalogat amicalul ca un antrenament reuşit, în care Dorel Stoica şi compania au încercat să pună în aplicare indicaţiile antrenorilor. „A fost un meci bun, reuşit. Echipa care a jucat în prima repriză a fost inedită, pentru că jucătorii nu au evoluat împreună în acea formulă. A fost mai mult un antrenament pentru noi. Ne-am mai dezmorţit puţin după primul cantonament, unul exclusiv de acumulare. Băieţii au încercat să pună în aplicare indicaţiile antrenorilor. Nu a contat rezultatul, ci faptul ca echipa să aducă mingea la poartă de cât mai multe ori. Şi am reuşit, dovadă golurile, dar şi ocaziile ratate“, a precizat Stălinescu, care a considerat că nemţii nu au pus probleme Universităţii în niciun moment.

„Golurile Craiovei au venit pe faze bine lucrate, în timp ce ei au marcat la o neatenţie a noastră şi au egalat în ultima secundă, dintr-o lovitură liberă de la vreo 20 de metri, din poziţie centrală. Jucătorul lor, care am înţeles că era adus de la Cottbus, a fost deştept şi a tras pe jos, iar mingea a trecut pe sub zid. De vreo câteva minute se pusese însă şi o ploaie torenţială“, a adăugat Dan Stălinescu.

Diseară, amical cu Zell am See
 
Golurile Ştiinţei din duelul cu SV Wacker Burghausen au fost marcate de Mihai Costea (’65) şi Dina (’80). Oltenii au jucat în formula: repriza I: S. Lung - Bărboianu, I. Popescu, D. Stoica, Rose - Firţulescu, Gogoşoiu, Ologu, Wobay - Fl. Costea, V. Badea; repriza a II-a: S. Lung (Merlier) - Dănănae, V. Găman, R. Barbu, Şoavă - Firţulescu (Roman), Dilevski, Nicolae, M. Costea - Dina, V. Badea (Bran).
Seria amicalelor Ştiinţei va continua şi astăzi, de la ora 19.00 craiovenii urmând să întâlnească echipa austriacă de liga a III-a FC Zell am See.

Află cum s-a descurcat Vali Badea la primul amical al Ştiinţei, din ediţia tipărită de astăzi a „Adevărului de Seară“.

Află, de pe craiova.adevarul.ro, ce a făcut Universitatea Craiova în cel de-al doilea amical din Austria.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite