STOP VOT în Campania „Profesorii cu care Craiova se mândreşte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Povestea profesorului clasat pe locul V, în „Adevărul“ de luni, 30 ianuarie
Povestea profesorului clasat pe locul V, în „Adevărul“ de luni, 30 ianuarie

S-a lăsat cortina peste cele două săptămâni în care cititorii site-ului craiova.adevarul.ro şi ziarului „Adevărul“ au putut vota dascălii pe care îi apreciază, în cadrul campaniei demarată la finele anului trecut.

Craiovenii au avut posibilitatea să îşi ofere votul în perioada 11 – 25 ianuarie. Numele a 20 de profesori, recomandaţi de cititori, s-au aflat pe site în tot acest timp. Este vorba despre Genelia Petrescu, Raluca Ciurcea, Constantin Basarab, Floarea Grigore, Dania Moise, Carmen Georgescu, Janeta Ionescu, Mihaela Horn, Ion Musceleanu, Mianda Popescu, Rodica Voiculescu, Cornelia Bărbulescu, Mirela Mitu, Marius Nicoli, Mariana Ilie, Ofelia Burtea, Liliana Corbeanu, Claudia Nicolae, Cristina Ungureanu şi Rodica Stovicek.

Nominalizările cititorilor au urmărit criteriile care au stat la baza campaniei, ca reputaţie şi integritate, inovaţie şi cercetare, şi CV-ul profesorului.  S-a recomadat să se ţină cont de cât de cunoscut este dascălul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea în relaţia cu elevii, dacă este „făuritor de olimpici“ sau a combătut abandonul şcolar, dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a realizat proiecte prin care a reuşit să doteze şcoala cu logistică performantă. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus au fost de asemenea critterii de luat în seamă.

Din 30 ianuarie, vor găsi în paginile ziarului „Adevărul“ poveştile celor cinci profesori finalişti, desemnaţi în urma unei medii aritmetice a clasamentului făcut de cititori, juriu de specialitate şi redacţie. Povestea profesorului clasat pe locul 5 va fi publicată luni.


Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite