Craiova: SONDAJ / Ungureanu vrea să ducă Universitatea în Europa (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu puţin timp, conducerea Ştiinţa a definitivat noua organigramă a clubului după venirea lui Nicolae Ungureanu ca director tehnic. Acesta a precizat după ieşirea de la negocieri că are ca obiectiv clasarea pe primele locuri în sezonul viitor.

 „Roşu“ i-a luat locul lui Ilie Balaci, care va reveni la funcţia de manager general. Daniel Mogoşanu va fi manager antrenor, iar George Biţă - „secund“.

Noua organigramă a clubului:
Manager general: Ilie Balaci
Manager antrenor - Daniel Mogoşanu
Director tehnic - Nicolae Ungureanu
Antrenor secund - George Biţă
Antrenor cu portarii - Massimo Ferraris
Preparator fizic 1- Luigi Maione
Preparator fizic 2 - Matteo Spatafora
Medic - Claudiu Stamatescu

„Am sânge alb-albastru pentru că am jucat la acest club şi e normal ca atunci când ai posibilitatea să dai o mână de ajutor să vii cu mare plăcere. Obiectivul va fi clasarea în primele locuri. Având în vedere parcursul bun din sezonul trecut şi, în plus, faptul că echipa a câştigat în experienţă şi valoare, sper să avem o evoluţie bună în noul campionat“, a spus Nicolae Ungureanu la ieşirea din sediul clubului. „Nu mă consider un antrenor de vreme rea, dar vă pot spune că ploua când am ajuns în Craiova, iar acum a răsărit soarele“, a adăugat „Roşu“.

Ungureanu a mai precizat că nu a discutat încă despre jucătorii care vor veni sau vor pleca de la Craiova, dar speră ca Florin Costea să rămână la echipă pentru că este golgheterul campionatului şi are nevoie de el. „De rezultate vom răspunde toţi cei care suntem în staff-ul echipei“, a încheiat Nae Ungureanu, care este înscris la cursurile Pro şi pe care le va termina în toamna aceasta. „Roşu“ îşi va intra în drepturi de luni. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite