Craiova: SONDAJ / Ce va face Universitatea mâine, la Timişoara?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: SONDAJ / Ce va face Universitatea mâine, la Timişoara?
Craiova: SONDAJ / Ce va face Universitatea mâine, la Timişoara?

Craiova şi Timişoara se întâlnesc mâine pentru a 57-a oară în campionat. În statistica duelurilor directe dintre cele două echipe, Ştiinţa conduce detaşat.

Din 56 de întâlniri, 29 au fost câştigate de olteni, 12 s-au încheiat la egalitate şi în 15 s-au impus bănăţenii. La Timişoara, Ştiinţa s-a simţit mereu ca acasă, iar rezultatele confirmă acest lucru. Din 28 de meciuri, fiecare echipă şi-a trecut în palmares 11 victorii, şase fiind remize. Cine va trece în avantaj? Asta nu vom putea afla decât după duelul de mâine seară.

În ultimele trei deplasări în Banat, Universitatea s-a impus de două ori şi a făcut-o chiar categoric. Dacă sezonul trecut gazdele au câştigat cu 1-0, în confruntările precedente craiovenii au triumfat cu 5-1 (în mai 2007) şi cu 3-1 (aprilie 2008). Baird, Stoica, Dina şi Fl. Costea şi-au trecut în cont câte o „dublă“ cu Timişoara, însă primul nu va face deplasarea pe Bega. Australianul a rămas acasă din cauza unei accidentări, la fel ca şi Găman, care este însă suspendat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite