Craiova: SONDAJ / Ştiinţa scoate rezervele la atac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: SONDAJ / Ştiinţa scoate rezervele la atac
Craiova: SONDAJ / Ştiinţa scoate rezervele la atac

În absenţa lui Florin Costea, lăsat acasă, în primul unsprezece al Ştiinţei ar putea reveni Joshua Rose şi Mihai Costea. Julius Wobay aşteaptă şi el să primească o nouă şansă.

Oltenii sunt de ieri la Braşov, iar astăzi vor susţine un ultim antrenament înainte de confruntarea de mâine cu „stegarii“ lui Viorel Moldovan. Alb-albaştrii spun că nu sunt afectaţi de lipsa golgheterului echipei şi că au mari speranţe într-un rezultat bun cu FC Braşov.

Directorul executiv al clubului, Dan Stălinescu, a spus care este atmosfera la echipă. „Sunt toţi sănătoşi, sunt uniţi şi simt că vor face un joc bun şi că vor obţine un rezultat pe măsură. Avem speranţe mari la acest meci de la Braşov“, a precizat Stălinescu, care este şi conducătorul delegaţiei oltene.

Rose va reveni în primul unsprezece

Fără Florin Costea, antrenorii Ungureanu şi Mogoşanu ar putea începe partida de mâine, cu FC Braşov (ora 18.00), cu următorul unsprezece: S. Lung - Bărboianu, V. Găman, R. Barbu, Şoavă - Prepeliţă, D. Stoica, Dilevski, Rose - Baird, Dina.

Rezervă etapa trecută pentru prima dată în cei patru ani de când este la Craiova, Joshua Rose este favorit să-l înlocuiasă pe Costea în banda stângă, post pe care australianul a mai fost folosit. Mihai Costea ar putea juca şi el mâine, după ce cu Pandurii a rămas pe bancă, în timp ce Julius Wobay aşteaptă să mai primească o şansă, el dezamăgind în primele două etape.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite