Craiova: SONDAJ / Crezi că jucătorii importanţi vor părăsi Ştiinţa în această iarnă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima vreme apar tot mai multe zvonuri legate de plecarea unor jucători importanţi de la Universitatea Craiova.

Ultimul, lansat de gsp.ro, a stârnit reacţia oficialilor clubului din Bănie. Informaţia privind oferirea lui Florin Costea şi Andrei Prepeliţă celor de la Unirea Urziceni a fost trecută la capitolul „speculaţii, dezinformări, intoxicări şi interpretări eronate“, conform unui comunicat emis astăzi de către club.

image



Preşedintele Ştiinţei, Adrian Mititelu (foto), a afirmat însă în dese rânduri că, din iarnă, se va face curăţenie la echipă, dar nu a dorit să ofere vreun nume de jucător. Dintre fotbaliştii importanţi, Dorel Stoica se poate transfera în orice moment la orice echipă care plăteşte în schimbul său 300.000 de euro, în timp ce, în cazul lui Florin Costea, Mititelu a afirmat că sezonul ofertelor pentru el se va deschide abia din vară.  

image



Şi Julius Wobay (foto sus) este un jucător despre care s-a spus că ar urma să plece în iarnă de la Craiova, la viitoarea sa destinaţie fiind trecut numele lui Dinamo. Leonezul are şi el un salariu destul de mare, iar conflictul avut recet cu Florin Costea pare să fi întârit speculaţiile privind o cedare a sa în această iarnă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite