Craiova: SONDAJ / Ştiinţa începe lupta pentru Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Costea şi compania se reunesc astăzi în formulă completă pentru duelul de miercuri, cu CFR Cluj, din sferturile competiţiei surprizelor.

Pentru prima dată, Eugen Neagoe va avea la dispoziţie tot lotul, la echipă revenind jucătorii care au fost convocaţi la selecţionatele naţionale. Tehnicianul Ştiinţei s-a tot plâns de lipsa jucătorilor, toată săptămâna trecută antrenamentul desfăşurându-se în efectiv redus, după ce Lung, Barbu, Găman, Bărboianu şi M. Costea au fost la naţionala de tineret, iar Wobay la cea de seniori a statului Sierra Leone.

Cei şase vor fi însă prezenţi astăzi după-amiază la reunirea lotului. „Măcar trei antrenamente să facem şi noi în efectiv complet înainte de meciul cu CFR Cluj. Cupa este un obiectiv important şi trebuie să mergem mai departe“, spune antrenorul oltean, care nu ştie încă dacă va conta pe trei piese de bază, Fl. Costea, Prepeliţă şi Trică, toţi accidentaţi.

image


Neagoe (centru) îşi face calculele pentru jocul de Cupă

Universitatea Craiova are ca obiectiv un loc în finala Cupei României, dar pentru asta trebuie să treacă de deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, în faza sferturilor.
Partida va avea loc miercuri, pe stadionul „Ion Oblemenco“, de la ora 20.15, iar Eugen Neagoe speră ca alb-albaştrii să aibă publicul de partea lor, pentru a se putea califica.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite