Craiova: SONDAJ / Mititelu aşteaptă un răspuns de la Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: SONDAJ / Mititelu aşteaptă un răspuns de la Piţurcă
Craiova: SONDAJ / Mititelu aşteaptă un răspuns de la Piţurcă

Preşedintele LPF, Mitică Dragomir, a dezvăluit faptul că patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, l-a rugat să intervină pe lângă Victor Piţurcă pentru a-l convinge să revină pe banca tehnică a grupării din Bănie.

În prezent fără angajament, fostul selecţioner al naţionalei României este dorit la Universitatea Craiova. Deşi Mititelu nu a dorit să comenteze în niciun fel acest subiect, spunând că îl interesează mai mult meciul cu Pandurii de duminică, surse din cadrul clubului susţin că finanţatorul Ştiinţei aşteaptă în aceste zile un răspuns de la Victor Piţurcă.

Discuţiile dintre cele două părţi au fost dezvăluite de Mitică Dragomir, un apropiat al lui Piţurcă şi al lui Mititelu, acesta susţinând că a fost rugat de patronul oltean să intervină pe lângă fostul selecţioner şi să-l convingă să preia Universitatea.

Un obstacol în calea revenirii lui Piţi în Bănie ar fi salariul mare cerut de acesta (el refuzând în această vară oferte mult mai tentante din Arabia Saudită) şi faptul că este un tip care nu agreează implicarea în niciun fel a patronului la echipă, cum se mai întâmplă la Craiova.

În cazul în care varianta Piţurcă va pica, se pare că Adrian Mititelu nu renunţă la ideea de a aduce un tehnician cu mână forte, Mogoşanu dovedindu-se prea moale pentru o echipă cu pretenţiile Universităţii Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite