Craiova: SONDAJ / Cosmin Gângioveanu, la FC Vaslui sub formă de împrumut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: SONDAJ / Cosmin Gângioveanu, la FC Vaslui sub formă de împrumut
Craiova: SONDAJ / Cosmin Gângioveanu, la FC Vaslui sub formă de împrumut

Internaţionalul de tineret al Ştiinţei va evolua în următorul sezon la gruparea moldavă, patronii Mititelu şi Porumboiu ajungând la un acord în acest sens.

Trimis la echipa a doua pentru că nu a dorit să plece în stagiul de pregătire din Austria, mijlocaşul de 19 ani al Universităţii Craiova, Cosmin Gângioveanu, a ajuns până la urmă la FC Vaslui. După ce s-a pregătit de unul singur în această vară, iar apoi cu „satelitul“, internaţionalul de tineret a plecat azi-dimineaţă spre Vaslui, iar în această după-amiază a efectuat primul antrenament sub comanda lui Cristi Dulca.

Gângioveanu va evolau în următorul sezon la gruparea finanţată de Adrian Porumboiu, moldovenii având şi drept de preemţiune asupra jucătorului. Vasluiul l-a dorit de mult pe fotbalistul craiovean, dar părţile au ajuns abia acum la un acord.

Moldovenii ar fi dorit să ofere la schimb un jucător şi o sumă de bani (în jur de 300.000 de euro), dar Mititelu nu a fost de acord. Până la urmă, Cosmin Gângioveanu a fost cedat, conform unui comunicat dat publicităţii de către club, sub formă de împrumut, fără nicio pretenţie financiară. „Conform înţelegerii, jucătorul este obligat să revină la FC Universitatea Craiova la 15 iunie 2010“, se arată în comunicat.

Dacă Mititelu a acceptat ca fiul meu să plece la Vaslui, înseamnă că a fost o ofertă avantajoasă şi pentru club. Ştiu doar că Vasluiul l-a dorit foarte mult pe Cosmin. I-au trimis biletele de avion pentru a veni la echipă. Aseară l-a sunat Porumboiu pentru a-l informa, iar acum el este deja acolo“, a precizat tatăl jucătorului, Dan Gângioveanu.

Vezi un „asist“ al lui Gângioveanu pentru Florin Costea



Vezi imagini cu Cosmin Gângioveanu dintr-un meci al naţionalei de tineret

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite