Craiova: Voleibalistele de la SCM „U“, victorie la pas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Voleibalistele de la SCM „U“, victorie la pas
Craiova: Voleibalistele de la SCM „U“, victorie la pas

Echipa de volei feminin a SCM „U“ Craiova a câştigat cu 3-0 (15, 15, 12) meciul disputat astăzi după-amiază, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Bănie, în compania celor de la Universitatea Cluj, în etapa a 4-a a Diviziei A.

Evoluaţia fetelor a mulţumit-o pe antrenoarea Puşa Dina: „A fost un joc pe care trebuia să-l câştigăm. Fetele s-au luptat pentru fiecare punct şi au obţinut un succes clar. Am spart gheaţa după ce în două jocuri, în deplasare, am pierdut cu 2-3, partide în care am avut victoria în mână (cu Penicilina Iaşi şi Ştiinţa Bacău - n.r.). Am demonstrat că suntem o echipă solidă şi este necesar să arătăm acest lucru şi prin rezultate“.

image



„Avem sâmbătă un meci foarte greu la Constanţa, după care, în mod normal, trebuie să obţinem numai victorii până la partida cu Piatra Neamţ, echipă cu care ne luptăm pentru un loc de cupele europene. Eu spun că avem o echipă care se poate lupta pentru o clasare în primele patru în clasamentul Diviziei A“, a adăugat Puşa Dina.

Aceasta a folosit astăzi următorul sextet: Bojana Radulovic, Tania Boskovic, Bianca Moldovan, Crina Hosu, Denisa Drâmboi, Antonija Kaleb, Ana Mozgon (libero).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite