S-au defectat infochioşcurile din centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două din cele trei infoschioşcuri din centrul oraşului nu mai funcţionează după aproape trei ani de la instalare. Reprezentanţii municipalităţii spun că display-urile aparatelor au fost defectate de utilizatori, urmând ca în perioada următoare să fie reparate.

În urmă cu aproape trei ani, Primăria Craiova a achiziţionat contra sumei de 27.699,66 de lei trei infoschioşcuri nou-nouţe de ultimă generaţie pentru a da o tentă de tehnologie mobierul urban din Piaţa „Mihai Viteazul“. Aparatura a cărei menirea era de a informa craiovenii dar şi turiştii cu privire la adresele insituţiilor, barurilor, restaurantelor şi a altor spaţii de distracţie a avut viaţă scurtă. Două din cele trei infoschioşcuri nu mai funcţionează de aproape două săptămâni, lucru constat cu mâhnire de craiovenii ce frecventează zona centrală a oraşului. „Am observat că de o săptămână nu mai apare nimic pe ecranul acela. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele. Eu nu îl foloseam dar ştiu că nepoţica ştiu că mai butona la el. Păcat că nu mai merg. Mai veneau oameni din alte localităţi şi se informau de la ele. Toate s-au stricat în oraşul ăsta“, este de părere Florin Gângioveanu (75 de ani).

S-a defectat touch screen-ul

Reprezentanţii primăriei Craiova spun că două din cele trei infochioşcuri din centru nu mai funcţionează deoarece touch screen-ul a fost defectat din cauza folosirii defectuoase. „În perioada următoare aparatura urmează să fie demontată în vederea reparării“, a declarat Carmen Licu, purtătorul de cuvânt al municipalităţii. Cât va dura reparaţia celor două infochioşcuri nu ştie nimeni să preconozeze, însă ştim cu certitudine că vor fi suportate din bugetul municipalităţii, pentru că tehnologia nu a avut perioadă de garanţie fiind direct în administrarea primăriei.

Primăria ia fântânile în primire

La sfârşitul săptămânii viitoare, municipalitatea craioveană se va pricopsi cu încă o responsabilitate: întreţinerea lucrărilor efectuate acum patru ani în centrul Craiovei. O comisie formată din directori ai primăriei au inspectat în ultimele săptămâni fântânile şi mobilierul urban pentru a lua în primire proiectul aflat până acum în garanţie.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite