S-au deschis urnele pentru referendum. În judeţul Dolj sunt 519 secţii de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele 333 secţii de votare din judeţ au fost deschise
Cele 333 secţii de votare din judeţ au fost deschise

În Dolj există un număr de 519 secţii de votare. Prefectul judeţului Dolj, Elena Costea, a declarat că nu au fost constatate deficienţe până în momentul de faţă.

Elena Costea, prefectul judeţului Dolj, a mai precizat că urmări modul de aplicare a hotărârilor Biroului Electoral Central referitoare atât la exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale a persoanelor netransportabile din cauză de boală sau invaliditate aflate în unităţi sanitare sau de ocrotire socială (Hot. 11/2012), cât şi a persoanelor care sunt în executarea unei pedepse privative de libertate (Hot. 5/2012). De asemenea, se vor asigura condiţiile pentru transportul proceselor-verbale cu rezultatul referendumului de la Biroul Electoral Judeţean Dolj la Biroul Electoral Central.

Împiedicarea prin orice mijloace a liberului exerciţiu al dreptului de a participa la referendum se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi, iar orice tentativă se pedepseşte.

Buletinul de vot conţine o singură întrebare: „Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu?". Ştampilaţi „DA", dacă vreţi ca preşedintele să fie demis, şi votaţi „NU" dacă nu vreţi să fie demis. Vezi AICI tot ce trebuie să ştiţi despre referendumul de duminică!

DESFĂŞURARE REFERENDUM 2012

La ora 23.00 adevarul.ro îţi prezintă rezultatele exit poll-urilor privind scrutinul de demitere al lui Traian Băsescu. Poţi afla foarte rapid şi uşor rezultatele referendumului 2012 în fiecare oraş. Accesează harta interactivă de mai jos şi apoi caută oraşul tău sau oraşul de reşedinţă al judeţului tău. Intră în pagina municipiului şi vei afla toate detaliile despre referendum, ziua votului şi rezultate referendum 2012.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite