S-a urcat beat la volan şi a ucis un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de 27 de ani, din Craiova a ucis un bărbat după ce s-a urcat băut la volan. Când a văzut ce a făcut şi-a abandonat victima într-o baltă de sânge şi a fugit de la locul accidentului.

Ionuţ Geantă în timp ce conducea aseară un autoturism marca Volkswagen, în localitatea Bistreţ l-a lovit în plin pe Cristea Creţu, de 48 de ani, care se deplasa pe bicicletă în aceaşi direcţie de drum. „Şoferul a părăsit locul faptei prezentându-se ulterior, în jurul orei 05.20 la sediul Postul de Politie Bistreţ. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,64mg/l alcool pur în aerul expirat“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.


Ionuţ Geantă A fost reţinut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat la Judecătoria Băileşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui  autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice peste limita legala.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite