Craiova: Crima satanistă din Rovine - L-a ajutat pe criminal să care sicriul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două zile de la omorul care a şocat Craiova, noi detalii ies la iveală. Nicu Palici, patronul unui bar din oraş, şi-a ucis iubita, după care i-a pus cadavrul într-un sicriu şi l-a dus în propriul local, pentru a-i face pomana.

Citeşte şi:
Craiova: Crima satanistă din Rovine- Ucigaşul delira şi nu îşi mai luase pastilele împotriva cancerului de câteva zile

Anchetatorii au stabilit că asasinul a fost ajutat de doi vecini să transporte trupul neînsufleţit în local.

image
image

 


Constantin Matei a povestit că s-a întâlnit cu bărbatul pe scări, iar acesta plângea. „Stătea cu capul pe balustradă, fără să spună nimic. După câteva minute, m-a rugat să îl ajut să transporte cadavrul iubitei până în local. A vrut să o ducă în braţe, însă eu m-am dus şi am cumpărat un sicriu. Nu am înţeles nimic din ce mi-a spus. Vorbea de demoni şi de Apocalipsă. Îşi dorea şi el să moară şi repeta într-una că el va ajunge în Iad, iar iubita lui în Rai“, a declarat bărbatul. Cu sicriul iubitei pe masă, Palici a dat de băut celor din local şi apoi le-a spus că vrea să fie omorât.

image

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite