Craiova: Crişan: „Sunt dezamăgit de justiţia din România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Crişan: „Sunt dezamăgit de justiţia din România“
Craiova: Crişan: „Sunt dezamăgit de justiţia din România“

Deşi şedinţa Comisiei de Recurs a fost aseară, decizia în cazul Ştefan Crişan s-a anunţat astăzi. Aceasta a fost favorabilă Universităţii, spre dezamăgirea fostului antrenor al oltenilor.

Fane Crişan a făcut recurs la decizia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor după ce aceasta fusese favorabilă Craiovei, „juriul“ ratificând rezilierea contractului solicitată de Ştiinţa. Tot CSL considerase că Universitatea nu mai are nicio datorie faţă de Crişan. Acesta nu a obţinut nimic nici la recurs, comisia respingându-l ca neîntemeiat.    

"Este foarte important pentru noi că am câştigat şi aceste două litigii. A fost o perioadă în care am fost asaltaţi cu memorii care mai de care mai nefondate, însă am reuşit să câştigăm tot. De-acum încolo, cred că cei care vor dori să ne acţioneze în judecată se vor gândi de două ori înaintea de a o face“, a spus pentru craiovamaxima.ro administratorul delegat la clubului, Dan Idita, făcând referile la cazurile Bornescu şi Crişan.

„S-a spus că trebuia să vin să antrenez pomii“

Fostul antrenor şi jucător al Ştiinţei şi-a cerut drepturile financiare până la finalul contractului, susţinând că demiterea sa nu a fost legală. Acum va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „Este o mare mizerie această decizie. Sunt dezamăgit de justiţia din România. Voi merge la TAS. Vor mai auzi de mine! Mi-a trebuit această decizie pentru a putea apela la Tribunalul de la Lausanne“, a spus Fane Crişan, care are 21 de zile la dispoziţie să depună memoriu la TAS.

De la bun început am fost pregătit să pierd. Între a avea şi a primi dreptate e mare diferenţă în România, mai ales la ce se întâmplă la comisiile LPF. Nu este normal ca, în faţa unei comisii, avocatul Universităţii să spună că dacă sunt plătit ar fi trebuit să vin să antrenez şi pomii de la stadion“, a adăugat Crişan.

„Eu vreau să muncesc. Pe 30 ianuarie am fost dat afară de la echipa a doua, pe 2 februarie s-a plecat în cantonament în Turcia fără mine, juniori nu erau, pe cine să antrenez? Când s-a întors echipa antrenor era Stângă, iar eu stăteam şi mă uitam la ei. Am încercat să vorbesc cu cei de la club, dar nu a interesat pe nimeni situaţia mea“, a încheiat Fane Crişan.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite