Craiova: Rochiile de mireasă, la jumătate de preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Rochiile de mireasă, la jumătate de preţ
Craiova: Rochiile de mireasă, la jumătate de preţ

Dacă aveţi programată nunta anul viitor, acum e momentul să vă cumpăraţi rochia de mireasă. Reducerile pornesc de la 10% şi ajung şi la 50% pentru rochiile din sezonul trecut.

Criza e în toi şi nu dă semne că ar vrea să părăsească prea curând meleagurile noastre aşa că, dacă la anul aveţi în plan să vă căsătoriţi, e bine să vă drămuiţi cât mai bine banii. Patronii magazinelor de rochii de mireasă din Bănie s-au gândit tocmai la acest aspect şi au venit la începutul lunii septembrie cu reduceri substanţiale de preţuri.

Din tafta, dantelă, tul sau organza, rochiile aflate în comerţ sunt pentru toate gusturile şi toate buzunarele. E suficient să faceţi o vizită zecilor de magazine din centrul Băniei, ca să vă alegeţi ceva pe placul dumneavoastră. „Avem reduceri de 10-15%, dar depinde foarte mult de modelul rochiei, dacă e de multă vreme în magazin. De exemplu, la o rochie de 2900 lei aplicăm o reducere de 200-300 lei, dar în magazin avem o întreagă colecţie, de la rochii la un preţ modic până la cele care nu sunt pentru orice buzunar”,a spus reprezentanta magazinului Fiorini.

Reducerile, valabile până la apariţia colecţiei de anul viitor

Vizavi, la Maya Fashion, găsiţi rochii din sezonul 2008-2009 la 600 sau 800 lei, o reducere de 50% faţă de preţul la care se vindeau la începutul sezonului de nunţi. „Am scăzut preţurile cu 25-30%, dar avem reduceri şi de 50% la unele modele. Reducerile sunt mai mari decât anul trecut pentru că am ţinut cont şi de perioada de criză”,a spus Eugen Florea, patronul magazinului, care a precizat că promoţii mai mari va face la târgul de nunţi care se va desfăşura la Bucureşti în această toamnă.

Dacă nu aveţi timp să colindaţi magazinele „la foc automat” nu e cazul să vă grăbiţi. Promoţiile sunt valabile până la apariţia colecţiilor de anul viitor aşa că puteţi alege pe îndelete. Dacă bugetul alocat nunţii vă permite, puteţi alege una din rochiile magazinului Bella Sposa. Şi aici veţi da peste promoţii. „La rochiile marca Benjamin Roberts avem o scădere de preţ de 20%, iar la cele La Sposa, de 10%”, susţine Ligia Talpoş, reprezentanta magazinului. Trebuie să luaţi, totuşi, în calcul, că o rochie La Sposa costă între 1000 şi 1800 euro, ceea ce înseamnă că aţi economisi aproximativ 100-180 euro.

Sunt şi patroni de magazine care nu au scăzut preţurile, având în vedere că sezonul de nunţi e departe de a se fi terminat. Spre exemplu, magazinele  Gioconda şi Natalia Vasiliev au anunţat că vor face reduceri de preţuri la debutul sezonului rece, în lunile noiembrie şi decembrie, o perioadă în care comercianţii preferă să recurgă la soldări pentru a-şi vinde produsele.


Reduceri practicate de comercianţi

Bella Sposa-10-20%
Brumihar-10-25%
Fiorini-10-15%
Maya Fashion-25-50%
Roxy- 10%

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite