Craiova:Nicolae Robert Opriş alături de păsări la bine şi la rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Nicolae Robert Opriş alături de păsări la bine şi la rău
Craiova:Nicolae Robert Opriş alături de păsări la bine şi la rău

A deprins tainele creşterii păsărilor de la unchiul său şi le consideră pe zburătoare cele mai bune prietene. Viitorul economist crede că nu va renunţa niciodată la pasiunea sa.

La 22 de ani se poate mândri că are o experienţă bogată în ceea ce priveşte creşterea păsărilor exotice. De la vârsta de zece ani, a stat pe lângă unchiul lui şi a învăţat tot ce trebuie în acest domeniu. Pe Nicolae Robert, tânărul pasionat de frumos, l-am găsit în Piaţa Centrală din Bănie înconjurat de canari şi papagali, care mai de care mai frumos şi mai gălăgios.
Olteanul nostru nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat să ne vorbească deschis despre marea lui pasiune. „După cum vedeţi, în momentul de faţă pentru mine totul se învârte în jurul lor. Sunt frumoase, au un colorit deosebit, dar mai ales sunt iubitoare. Papagalii sunt cel mai uşor de îmblânzit, cu cât stau mai mult pe lângă oameni, cu atât încep să împrumute din obiceiurile lor. Dacă văd că mă uit la televizor, imediat îşi întorc şi ele privirea către acel loc. Sunt afectuoase şi este o adevărată plăcere să le ai lângă tine. Mai ales atunci când ajung acasă obosit. Practic mă primesc cu aripile deschise“, mărturiseşte tânărul crescător.

Citeşte în „Adevărul de Seară“ de astăzi povestea pe larga a tânărului pasionat de păsări .

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite