Craiova: Gabi Rizea, sculptorul inspirat de natură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gabi Rizea, sculptorul inspirat de natură
Craiova: Gabi Rizea, sculptorul inspirat de natură

Trebuia să fie silvicultor, a lucrat ca programator, dar a ajuns un adevărat maestru în sculptarea şi decorarea lemnului. Gabi Rizea se mândreşte cu îndeletnicirea sa.

Povestea succesului a început simplu, la un grătar, la pădure. De ceva timp soţia îl ruga să cumpere un cuier, dar omul a fost ceva mai inventiv. A găsit o creangă cu trei braţe care semăna cu un cuier, a finisat-o, a lăcuit-o şi apoi a dăruit-o soţiei. Produsul finit a fost mult mai frumos decât unul din comerţ şi, în acest fel, şi-a descoperit adevărata chemare.

De aici a plecat apoi ideea unei afaceri. Cu bani de la prieteni şi cu sprijinul familiei, Gabi a început să lucreze într-un atelier de tâmplărie improvizat: bucătăria de vară a socrului său. Au luat naştere astfel obiecte-unicat pe care a început să le vândă. Î

În scurt timp, banii au început să se adune, iar odată cu ei, şi renumele a crescut. „Am înfiinţat o firmă şi m-am gândit să o conduc ca pe orice altă afacere. În timp am început promovarea, mi-am făcut un site şi am scos cataloage ale produselor. Am participat chiar şi la târguri, deşi erau costuri mari şi vânzări puţine. Cu toate acestea m-am încăpăţânat şi mi-am zis că trebuie să meargă“, povesteşte Gabi.

Află din Adevărul de Seară Craiova ce aspiraţii are Gabi Rizea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite