Craiova: Revenirea lui Prepeliţă, sub semnul întrebării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Craiova a participat la antrenamentul din această seară al echipei, însă revenirea sa pe gazon nu este certă.

Andrei Prepeliţă a acuzat dureri musculare şi nu a mai putut juca în meciul de la Urziceni, însă se speră ca el să fie recuperat până vineri, la ora partidei cu Internaţional Curtea de Argeş.

Prepeliţă ar fi putut juca şi la Urziceni, dar ar fi forţat prea mult şi risca o accidentare mai gravă. El mai simte unele dureri la coapsă şi vom vedea daca va fi apt sută la sută la meciul următor. Este un jucător important, dar nu putem risca. A participat la antrenamentul de astăzi, la fel ca şi ceilalţi jucători, însă pregătirea a fost una lejeră“, a precizat directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu (foto)

image



La antrenamentul de astăzi după-amiază, primul al Universităţii de la revenirea în Bănie, alb-albaştrii nu au fost solicitaţi prea mult de staff-ul tehnic. Elevii lui Eugen Neagoe au stat o săptămână pe drumuri, pe traseul Craiova - Buzău - Vaslui - Iaşi şi retur, via Urziceni, aşa că şedinţa de pregătire a fost una lejeră, de refacere după efort.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite