Reprezentanţi ai armatei israeliene îl comemorează astăzi pe căpitanul mort în tragedia aviatică din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi reprezentanţi ai armatei israeliene participă la ceremonia militară organizată la Poiana Mare în memoria căpitanului decedat după ce un elicopter s-a prăbuşit în munţii Bucegi. Oficialii au venit însoţiţi de familiile a şase militari israelieni, victime în incidentul aviatic.

Reprezentanţii armatei din Israel au ajuns în Craiova în jurul orei 10.00 şi au fost întâmpinaţi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa. Însoţiţi de familiile celor şase militari care şi-au pierdut viaţa după ce un avion s-a prăbuşit în munţii Bugeci, coloana se îndreaptă spre Poiana Mare. "Le-am prezentat respectele noastre faţă de pierderea militarilor. Am apreciat faptul că s-au deplasat până aici pentru căpitanul  nostru dispărut",  a declarat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.

image

Dă click AICI pentru GALERIE FOTO:

Oficialii participă astăzi la o ceremonie militară şi religioasă în memoria căpitanului Ştefan Claudiu Dragnea, de 31 de ani. Familia căpitanului a precizat că este vorba de o comemorare privată. "Da, vine şeful armatei israeliene. Se va face o ceremonie dar care este privată", a spus Elena  Dragnea, mama căpitanului.

Şapte militari, printre care şi un român, au murit anul trecut după ce un elicopter aparţinând armatei israeliene s-a prăbuşit pe crestele munţilor Bucegi. Victimele, şase soldaţi din Israel şi căpitanul Claudiu Dragnea, din Poiana Mare, se aflau la bordul aparatului de zbor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite